zondag 29 mei 2011

Køkken(et)

Over anderhalve week gaan we verhuizen. Eindelijk.

Aan ons nieuwe huis hebben we niet heel veel gedaan, omdat we in het gebruik pas goed weten welke oplossing de juiste is voor die lelijke muur, die ongemakkelijke hoek, en andere ongemakjes.

De keuken is wat gedateerd en aan een opknapbeurt toe. Maar ook daar gaan we eerst eens kijken hoe die in het dagelijks gebruik bevalt, zonder 'm van tevoren vol te plempen met inductiefornuizen en laden en verzonken stekkerzuilen. Hij was alleen wat saai van kleur: wit gepigmenteerd hout.
Nu niet meer. De beukenhouten aanrechten zijn weer terug en in de olie gezet, en de keukenkastjes hebben alle kleuren van de regenboog. Nix wit. Nou ja, alleen de tegels en sommige zijkanten van kastjes. Zestien kleuren (inclusief wit) hebben we erop gesmeerd.


Ja, Pippi Langkous is inderdaad mijn inspiratiebron, ook voor woninginrichting. Nou nog een paard. ' Kleine Witje, kom!'

4 opmerkingen:

 1. Wat uitermate feestelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig! Mooie vrolijke kleuren. En ik ben gek op pippi. Net de hele dvdd-serie gekocht. Voor dochterlief natuurlijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En een meneer Nilson dan natuurlijk. Onmisbaar. Geweldig, die keuken! Hoop dat je hem heel lang houdt :-). Succes met de verhuizing!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat verstandig om eerst in het huis te gaan leven en pas daarna eventueel te gaan veranderen. Dan weet je tenminste wat kan en bij jullie past.
  En meer kleur in de keuken is heerlijk. Leve Klein Witje!

  BeantwoordenVerwijderen